Zomervakantie op het speelplein!

Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2019 16.37 u.

In juli en augustus gaan de deuren van speelplein Bengelberg in Ichtegem en speelplein Leutegem in Eernegem opnieuw open voor alle kinderen van 3 tot 15 jaar.

We starten op maandag 1 juli en sluiten de zomer af op vrijdag 30 augustus. Enkel op donderdag 11 juli, donderdag 15 augustus en vrijdag 16 augustus zijn beide speelpleinwerkingen gesloten.

Je bent welkom van 8.30 tot 17 uur.

Voor wie?

Alle kinderen met geboortejaar 2004 tot en met 2016 (3 tot 15 jaar). Peuters moeten al naar school geweest zijn en ook zindelijk zijn.

Prijs?

  1e kind 2e kind Vanaf het derde kind
Volle dag € 4,50 € 4,50 € 3,50
Halve dag € 3,50 € 3,50 € 3


Drankjetons kunnen aangekocht worden aan 80 cent per stuk.

Je hoeft niet op voorhand in te schrijven voor een dagje op het speelplein. Je brengt de dag zelf een ingevulde speelpleinkaart mee naar het speelplein. 

De speelpleinkaarten en jetons kunnen aangekocht worden in het administratief centrum Eernegem, gemeentehuis Ichtegem en in de beide bibliotheekfilialen.

Op het einde van de zomer kan je de ongebruikte kaarten en jetons terug inwisselen in het administratief centrum Eernegem of gemeentehuis Ichtegem tot 30 september 2019. Kaarten van de voorbije jaren zijn niet meer geldig.

Let op! Breng op je eerste bezoek aan het speelplein ook steeds een ingevulde infofiche mee. Dit formulier vind je in de Zomerzoemer of op het speelplein zelf. Je kunt het hier ook downloaden. Heeft je kind bijzondere aandacht nodig van de (hoofd)moni's? Laat het ons zeker weten!

Extra activiteiten

Voor de extra activiteiten zoals een dagje Plopsaland, lasershooten, kinderboerderij,... moet je wel op voorhand inschrijven via het Digitaal loket

Neem je deel aan een activiteit? Dan breng je de dag zelf ook nog een ingevulde speelpleinkaart mee.

Opvang?

Er is voor- en naopvang voorzien in de Kastaar en Kornuit. De kinderen kunnen er terecht voor de speelpleinwerking vanaf 6.30 uur en na de speelpleinwerking tot 19 uur. Hiervoor hoef je niet op voorhand in te schrijven. 

Waarvoor zorg je zelf?

Hou er rekening mee dat we op het speelplein veel buitenspelen. Doe je kind daarom zeker speelkledij aan!

Boterhammen voor 's middags breng je ook zelf mee, drankjes en ijsjes kunnen aangekocht worden met jetons (niet verplicht).

Geef zeker een herbruikbare drinkfles of drinkbeker mee naar het speelplein. We vullen deze met veel plezier terug met drinkbaar water op warme dagen.

Voor kleuters vragen we om reservekledij mee te brengen.