Zomeraanbod BKO 2024

De Kastaar & De Kornuit

BKO voor de allerkleinsten

Tijdens de zomervakantie is de BKO enkel open voor de allerkleinsten: peuters en kleuters tot de tweede kleuterklas. De begeleiding voorziet de hele dag door kleine activiteiten en spelprikkels. Kinderen die hier nood aan hebben kunnen ’s middags even rusten.

Met de BKO op uitstap!

Vanaf dit jaar gaan we opnieuw op uitstap met de allerkleinsten! Voor de uitstap moet je apart inschrijven. Je kunt er ook voor kiezen om niet mee te gaan en in de BKO te blijven.

Deze info volgt nog..

BKO voor – en naopvang 

Voor alle kleuters en lagereschoolkinderen die naar de speelpleinwerking of zomerkampen gaan, voorziet de BKO voor- en naopvang. Dit is telkens van 6.30 tot 8 uur en van 17 tot 19 uur. Voor de voor- en naopvang moet je niet op voorhand inschrijven.

Openingsdagen

De Kastaar (Ichtegem) en De Kornuit (Eernegem) zijn tijdens de zomervakantie elke weekdag open van maandag 1 juli tot en met vrijdag 30 augustus. De openingsuren zijn van 6.30 tot 19 uur.

Opgelet de BKO is gesloten op:

Donderdag 11 juli

Donderdag 15 augustus

De Kapoen in Bekegem is tijdens de zomervakantie gesloten.

Tarieven

 1ste kindVanaf het 2de kind
Prijs volle dag (meer dan 6u)€ 13-25% op het totaalbedrag
Prijs halve dag (minder dan 6u)€ 7-25% op het totaalbedrag
Prijs per begonnen half uur (enkel voor- en naopvang€1.25-25% op het totaalbedrag

Inschrijven BKO zomervakantie

Inschrijven hoeft enkel voor het aanbod BKO OVERDAG. Inschrijven voor de voor- en naopvang van de speelpleinwerking of kampen is niet nodig, maar je moet wel beschikken over een Tjek-registratiebadge.  

Dit kan via het Tjek- Ouderportaal https://ouderportaal.tjek.be

LET OP! Vóór de eerste aanwezigheid, moet je jouw kind(eren) registreren via www.ichtegem.be/welkomfiche. Bij wijzigingen aan de persoonsgegevens kun je dit zelf doorgeven door de welkomfiche opnieuw in te vullen. Na deze registratie ontvangt de ouder uitgebreide informatie over de werking en een eerste gratis persoonlijke Tjek-registratiebadge per kind (2 badgen per kind zijn mogelijk bij gesplitste facturatie).

In geval van verlies van de persoonlijke Tjek-registratiebadge wordt 5 euro aangerekend op de volgende factuur voor de aanmaak van een nieuwe badge.

We raden aan om zo vlug mogelijk in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven voor peuters (°2021)
20 april om 9 uur
Inschrijven voor kleuters (°2020 en °2019)
4 mei om 9 uur

Annuleren van de inschrijvingen BKO

De inschrijving annuleren kan via ouderportaal Tjek of via mail naar huisvanhetkind@ichtegem.be.

Naar top