Wiek Fantastiek is terug!

Gepubliceerd op vrijdag 14 april 2023 14.37 u.

Dit jaar komt Wiek Fantastiek opnieuw naar je toe!

Met Wiek Fantastiek toeren we doorheen de gemeente en houden we halt in jouw buurt op grasvelden en pleintjes met ons gratis cultureel programma voor jong en oud. Doe mee aan
een creatieve workshop, kom interactieve boekenspelletjes spelen met de bib en laat je verrassen door het circusdorp van Circus De Sven! Op het einde van de avond laat Dj In-Motion de buurt verder bruisen.

Kom langs en laat je onderdompelen in het culturele en ontspannende aanbod, maak een praatje met andere mensen uit de buurt in onze bar (met gratis koffie, thee en water!) en ontdek hoe fantastisch jouw buurt is! 

Ook wanneer je niet in één van de wijken woont waar Wiek Fantastiek dit jaar doorgaat, ben je van harte welkom op dit gratis evenement.

Data en locaties:

  • 23 juni: Wiek Fantastiek @ Stationsput Eernegem
  • 30 juni: Wiek Fantastiek @ Site Bruwier Ichtegem
  • 7 juli: Wiek Fantastiek @ Zorgboerderij 't Zilvernest Bekegem

Het volledige programma:

Vanaf 17 uur: opening bar en foodstand

19 uur: familievoorstellingen:

  • 23 juni: 'Mobi Mobi' door Collectief Fiat

'Mobi Mobi' is een knotsgekke muzikale voorstelling over vakantie en samen beleven. De kinderen nemen het heft in eigen handen. Dit jaar wordt een vakantie om echt nooit meer te vergeten!

  • 30 juni: 'Frida!' door Frida vzw

Frida is een vrouw die denkt alles te kunnen, maar vergeet dat het publiek af en toe wel eens een eigen mening heeft! Eva Kahan brengt een visueel interactief totaalspektakel met clownerie, theater en comedy.

  • 7 juli: familie circusshow door Circus De Sven

Een interactieve circus show vol jonglerie, goochelarij en beleving. Circus De Sven verwondert jong en oud. Een belevenis om nooit te vergeten!