Werken nutsleidingen Zedelgemsesteenweg

Vanaf donderdag 10 oktober 2019 start Group Vereecke Travoco (aannemer), in opdracht van De Watergroep en Fluvius, met werken aan de nutsleidingen in de Zedelgemsesteenweg. Bij de uitvoering wordt er gefaseerd gewerkt.

Fase 1 en 2

Fase 1 en 2 van de werken werden afgerond tussen 10 oktober en 13 december 2019. Hierbij werd er gewerkt langs de Zedelgemsesteenweg vanaf de Oostendesteenweg tot en met de Processiestraat.

Fase 3

Van 10 tot 20 december 2019: werken vanaf de Processiestraat tot 150 meter voor het kruispunt Aartrijkestraat - Zedelgemsesteenweg.

Er wordt gewerkt met verkeerslichten langs de Zedelgemsesteenweg en er wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd in de Achterstraat (tot de Leliestraat). Alternerend verkeer langs de Zedelgemsesteenweg is dus mogelijk in beide richtingen door middel van de lichten. 

Fase 4

Van 6 januari tot 1 februari 2020: herstart werken vanaf de Processiestraat tot 150 meter voor het kruispunt Aartrijkestraat - Zedelgemsesteenweg.

Er wordt opnieuw gewerkt met verkeerslichten langs de Zedelgemsesteenweg. Er komen ook extra verkeerslichten bij in de Mitswegestraat. Ook tijdens deze werken wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd in de Achterstraat (tot de Leliestraat).

Van 6 januari tot 1 februari 2020: start werken langs Oostendesteenweg vanaf kruispunt Zedelgemsesteenweg tot voorbij het kruispunt Halve Bareel.

Tijdens deze werken worden extra verkeerslichten geplaatst. Alternerend verkeer is mogelijk langs de werken.

Hebt u nog vragen?

U kunt met De Watergroep in Eernegem contact opnemen, tijdens de kantooruren op 059/29.99.83 (of michael.dewulf@dewatergroep .be). De uitvoerende aannemer is de firma Group Vereecke Travoco (werfleider Kurt Stofferis: 0475/68.96.78 of info@vereecke-nv.be).