Verbouwingswerken GBS 't Mozaïek

In de zomervakantie van 2022 zijn de renovatiewerken aan gemeentelijke basisschool ‘t Mozaïek in Eernegem van start gegaan.

Omschrijving

Er wordt gebouwd aan een nieuwbouwgedeelte met nieuwe leslokalen, nieuwe sanitaire gedeeltes en een kleuterspeelzaal. Daarnaast krijgen alle huidige leslokalen een opfrisbeurt en zorgen we voor een vergroening van de speelplaats.

De werken zitten op kruissnelheid. Sinds de eerstesteenlegging op 21 april 2023 is fase 1 al goed opgeschoven. De ruwbouw van het gelijkvloerse nieuwbouwgedeelte aan de kant van de Oscar Willemstraat kreeg alvast vorm. Daardoor kun je op vandaag al een mooi beeld vormen van de omvang van de ruimten. Momenteel worden de dragende muren op het niveau van het eerste verdiep opgetrokken. Een zicht op de gevel in de Oscar Willemstraat geeft reeds een indicatie van het toekomstig straatbeeld.

Zoals voorzien zal de school ook tijdens dit schooljaar 2023-2024 gedeeltelijk werfzone blijven. Via deze weg willen we iedereen die betrokken is of impact ondervindt door de werken, bedanken voor de vlotte samenwerking het afgelopen schooljaar en we hopen om op jouw medewerking te kunnen blijven rekenen. Het eindresultaat zal de moeite waard zijn.

Voor vragen/inlichtingen: 059 34 11 20 of werken.mozaiek@ichtegem.be 

Timing

Einde fase 1 voorzien op 30 juni 2024

Start fase 2 voorzien op 1 juli 2024

Aangepast op: donderdag 2 mei 2024 om 14:26 uur
Naar top