Bekegem Intiem: Johny Voners zingt Aznavour in het Nederlands

Iedereen kent Johny Voners als 'Xavier Waterslaeghers' uit FC De Kampioenen. Wil je hem eens in een totaal andere gedaante aan het werk zien? Kom dan zeker naar Bekegem Intiem!

Wist je dat Johny Voners naast acteur ook een begenadigd zanger is? Hij trok jarenlang door Vlaanderen met zijn programma 'Aznavoners', waarin hij de grote successen van Charles Aznavour bracht.

Nu heeft hij een gloednieuw programma met het Aznavour-repertoire in het Nederlands. Bekende Vlaamse tekstschrijvers (Betty Mellaerts, Els Hoebrechts, Sabien Tiels, Marijn Brouwers en Johny Voners zelf) bewerkten deze Franse chansons.

Het wordt een intiem concert, Johny Voners met zijn pianist, doorspekt met mini-conferences. Innemend, warm en grappig. Verwacht je aan de grootste hits van de Franse levende legende, op originele wijze vertaald naar het Nederlands.

Deze liedjes verschijnen ook op een nieuwe cd van Johny. Eind 2017 speelde hij mee in de derde Kampioenenfilm en in 2018 brengt hij zijn eerste kookboek uit. Zoals met rode wijn wordt ook Johny Voners beter met de jaren...

Et alors … en dan … Voners! Kom dat zien!

VOORVERKOOP: tickets verkrijgbaar bij leden Samana en Gezinsbond Bekegem, AC Eernegem en gemeentehuis Ichtegem

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Inschrijven

Organisatie

dienst cultuur, Samana Bekegem en Gezinsbond Bekegem

Filter op categorie