't Klein Podium - Peter Jacquemyn

Dit jaar wordt Zomer in Ichtegem opnieuw integraal georganiseerd. Na het corona-snipperjaar organiseren we naast het Kunstparcours ook 't Klein Podium: kunstpareltjes in de kerk van Bekegem.

Op zondag 29 augustus brengt kunstenaar-muzikant Peter Jacquemyn een door hem zelf begeleide voorstelling. Deelnemen is gratis, maar vooraf registreren via cultuur@ichtegem.be of 059 34 11 20 is verplicht!

Binnen het kader van zijn eigen tentoonstelling brengt kunstenaar-muzikant Peter Jacquemyn een door hem zelf begeleide voorstelling.

Behalve veelzijdig kunstenaar, legt Peter zich eveneens toe op het brengen van performances die zijn eigen werken en die van anderen op een heel ander niveau weten te tillen.

Hij brengt een duovoorstelling waarbij hij zelf op contrabas in een wervelende interactie tussen geluid, beweging en voorwerp een extra dimensie meegeeft aan de tentoonstelling.

Meer informatie over alle activiteiten tijdens Zomer in Ichtegem en de 4 andere sessies van 't Klein Podium vind je via www.ichtegem.be/zomer-in-ichtegem.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Filter op categorie