Zomer in Ichtegem- Groepstentoonstelling in het gemeentehuis

Niet te missen dit jaar: groepstentoonstelling in het gemeentehuis van Ichtegem!

Ellen Nauwynck - grafisch en beeldend kunstenaar
Ellen is een beloftevolle Ichtegemse kunstenares. Ze maakt 'mixed media': een soort tableaus of 'mindmaps' gemaakt met hoofdzakelijk kopspelden
en rocailleparels.

Ellen exposeert momenteel bij Balthasar Brussels. Het is een platform voor getalenteerde kunstenaars en ontwerpers, aan de Grote Zavel, om hun werk te tonen aan een internationaal publiek.

Eerder werd Nauwynck ook al geselecteerd voor de 'Art Nocturne Knocke' en voor ACAF (Accessible Art Fair) in Bozar Brussel. Vooral dit laatste was nogal opmerkelijk gezien het internationale karakter van de deelnemers.

Unieke retrospectieve 'Gust' Michiels
Gust Michiels werd als Oostends kunstenaar gevraagd om het keramiekrelief met afbeelding van de kerken van Ichtegem en Wijnendale aan de ingang van het “nieuwe” Ichtegemse gemeentehuis - dat in december 1973 werd ingehuldigd - te vervaardigen.

Heel wat werken van deze artiest worden in het gemeentehuis tentoongesteld. Je
kunt tijdens deze tentoonstelling eveneens kennis maken met het werk van zijn zonen Dirk en Jan Michiels, in een unieke familiale groepstentoonstelling.

Nieuw dit jaar: zoektocht 'Zomer in Ichtegem'
Dit jaar koppelen we aan alle locaties die deelnemen aan het Kunsttuinenparcours een heuse zoektocht.
Breng een bezoekje aan de 8 locaties, zoek het antwoord op de vraag en noteer deze op je deelnameformulier en bezorg ons je volledig ingevuld formulier ten laatste op 10 september 2021. Er zijn enkele mooie prijzen te winnen!
Het deelnameformulier vind je in de BEIblijver van juli-augustus, via www.ichtegem.be/zomer-in-ichtegem en op de verschillende locaties van het Kunstparcours!
Veel zoekplezier.
_____________________________________
Laat je de hele zomer lang coronaproof onderdompelen in de kunst - in combinatie met tuinen - die Groot-Ichtegem en omgeving te bieden hebben!
Alle locatiehouders en een link naar de brochure vind je via www.ichtegem.be/zomer-in/ichtegem
_____________________________________

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Gemeentehuis Ichtegem

Filter op categorie