't Klein Podium - Anne-Leen Gevaert

Dit jaar wordt Zomer in Ichtegem opnieuw integraal georganiseerd. Na het corona-snipperjaar organiseren we naast het Kunstparcours ook 't Klein Podium: kunstpareltjes in de kerk van Bekegem.

Op donderdag 12 augustus staat Anne-Leen Gevaert met haar hobo op het podium, begeleid door piano voor een stemmig klassiek concert. Deelnemen is gratis, maar vooraf registreren via cultuur@ichtegem.be is verplicht!

De passie voor de hobo begon op 9-jarige leeftijd in de Kunstacademie Torhout. Ze groeide verder in de opleiding Muziek aan het Lemmensinstituut te Leuven.
Solo treedt deze jonge muzikante op als ondersteuning voor allerlei klassevolle evenementen. Ze maakt tevens deel uit van enkele professionele kamermuziekensembles.
Het houtblaaskwintet Venturi dankt zijn naam aan de 18de eeuwse fysicus en pionier in de fluïdomechanica Giovanni Battista Venturi.
Het woodwork rietkwintet dankt zijn naam aan het materiaal waaruit alle instrumenten vervaardigd zijn: hout. Het kwintet start in seizoen 2021- 2022 met zijn eerste concerttour.
Vandaag staat Anne-Leen in duo op het podium met haar hobo, begeleid door piano voor een stemmig klassiek concert.

Meer informatie over alle activiteiten tijdens Zomer in Ichtegem en de 4 andere sessies van 't Klein Podium vind je via www.ichtegem.be/zomer-in-ichtegem.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Filter op categorie