Heksenopleiding

Maak je bewuste en onbewuste oeroude kennis in jezelf wakker!
Ontdek en ontwikkel de magie in jezelf!

Laat me je begeleiden op je pad om je te leren over hekserij, de seizoenen en magie. Ik laat je kennismaken met praktische toepassingen voor eeuwenoude kennis over kruiden, edelstenen en magie.
Hekserij hoeft niet geheimzinnig te zijn. Het is juist een heel toegankelijke manier van spiritualiteit in je leven, omdat iedereen er zijn of haar eigen weg in kan vinden.

We maken een amulet, kruidenbereidingen, zalven, siropen,...enz,... U leert ook uw eigen Book of Shadows maken met een prachtige cover! Wist u trouwens dat er een heksenalfabet bestaat? Deze kan u toepassen in uw eigen Book of Shadows.

U kan ook GRATIS deelnemen aan een heksenritueel en doordat u deelnemer bent van deze cursus hebt u ook kortingen op tal van andere workshops!

Deze reeks is een proevertje van verschillende thema's en is voor iedereen toegankelijk. Er is geen voorkennis nodig. Vanaf 16 jaar.

Alle materialen, ingrediënten, water, thee, knabbeltjes én zelfs de cursus (kopieën) zijn altijd inbegrepen. U komt dus nooit voor verrassingen te staan!
De prijs is voor de 2 dagen: 7 én 21 november (van 9u30 tot 16u) Vergeet uw lunch niet mee te brengen voor 's middags

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 85,00
Basistarief: 85,00 €

Filter op categorie