GRATIS en PAKKENDE theatervoorstelling rond VERKEERSVEILIGHEID

Het verkeer is als een jungle waarin we ons, vaak ondoordacht, als een naïeve Mowgli voortbewegen. Denkend dat het veilig is, niet wetend dat het onheil steeds ergens op de loer ligt. Een fractie van een seconde. Meer is er niet nodig om je leven of dat van iemand anders overhoop te gooien…

'Fractie van een seconde' is een pure voorstelling. Het is er één om te voelen, te lachen, te huilen, te begrijpen, te leren, te herkennen en bovenal te erkennen. Ze zuigt je mee en beklijft van begin tot einde.

Een theatervoorstelling voor iedereen … want het kan ons allemaal overkomen. Met Rudy Claes (verkeersslachtoffer) en Stef Vanlee (Familie, Spoed, Professor T, SOS 112, ...).

Het BuurtInformatieNetwerk (BIN) Ichtegem is een gestructureerd samenwerkingsverband tussen de gemeente Ichtegem, de politie en het BIN-netwerk met 100 leden in Ichtegem. Om dit netwerk uit te breiden, organiseert het deze gratis infoavond.

Voor deze editie is het thema 'verkeersveiligheid' en komt de originele en authentieke theatervoorstelling 'Fractie van een seconde' (winnaar 2017 Vlaamse Verkeersveiligheidsprijs) naar Ichtegem.

Meer info: https://fractievaneenseconde.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

BIN Ichtegem

Filter op categorie