UITGESTELD Buitenspeeldag Ichtegem 2020 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

BUITENSPEELDAG UITGESTELD

De Buitenspeeldag, die zou plaatsvinden op woensdag 22 april 2020, zal wegens preventieve maatregelen tegen het Coronavirus uitgesteld worden. De nieuwe datum voor deze activiteit zal via de volgende Zoemer gecommuniceerd worden.

Een hele namiddag buiten spelen en ravotten, ook dit jaar kan het opnieuw op de Buitenspeeldag!

De gemeentelijke diensten jeugd, sport en buitenschoolse kinderopvang slaan de handen in elkaar om er een leuke editie van te maken. We voorzien verschillende avontuurlijke activiteiten, springkastelen, sporten, een kleuterhoek en nog veel meer op de buitenterreinen van het sportcentrum in Ichtegem.

Alle kinderen van 2,5 tot 15 jaar zijn welkom op de buitenterreinen van het sportcentrum. Meespelen is gratis! Elk kind krijgt ook een drankje en een appel.

Ook de kinderen die woensdagnamiddag in de Kastaar of de Kornuit zijn, komen met de begeleid(st)ers naar de Buitenspeeldag. De kinderen worden met de bus gebracht en terug opgehaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Sportcentrum Ichtegem

Filter op categorie