Vernieuwde kunstambachtenbeurs met verrassend aanbod !

De Ichtegemse kunstambachtenbeurs – op de nationale Dag van de Ambachten – focust opnieuw op het pure kunstambacht. Heel wat kunstenaars uit eigen gemeente en de regio maken hun opwachting. Zo veel als mogelijk zijn zij ter plaatse aan het werk.

Tegelijk blijft de eindejaarssfeer voelbaar en kunnen er al unieke, eigenzinnige en persoonlijke geschenkjes aangekocht worden. Er zijn o.m. juwelen, schilderijen, keramiek, houten creaties, kalligrafie, breiwerk, letterkappen in steen, fotografie, grafisch ontwerp en nog veel meer te zien.

WIL JE NOG INSCHRIJVEN OM DEEL TE NEMEN? MELD JE DAN NU AAN, ER ZIJN NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ...

De ambachtelijke foodtruck 'Buon Appetito' serveert overheerlijke Italiaanse pasta's met een keuze aan verfijnde sauzen, dessertjes (tiramisu, panna cotta met een coulis van rode vruchten en Italiaans schepijs) en drankjes (limoncello, verschillende gins en hun gekende 'strawberry daiquiri'). Ook gewoon iets komen eten of drinken is dus mogelijk…

Er zijn doorheen de dag optredens en open lessen door de Muziekschool Ichtegem en om 16u30 het eerste optreden van Upstairs, een kwartet bestaande uit Cedric De Lille (Eernegem, 15j, gitaar), Broes Demuynck (Moere, 13j, drums), Saar Demuynck (Moere, 14j, vocals) en Gitte Vangeluwe (Moere, 14j, keyboard).

Onze burgemeester zet zich opnieuw in voor het goede doel (11.11.11). Benieuwd met welke Sint-Maartensverrassing hij zal uitpakken? Kom dan zeker kijken en intussen genieten van een drankje in de bar!

Kom en laat je verrassen en verwonderen door het gevarieerde en kwalitatieve aanbod van creatieve kunsten, muziek, food & drinks!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

dienst cultuur Ichtegem

Filter op categorie