Bekegem Speelt Met Vuur: volksfeest, optreden Et Encore, Hand to Handle, vuuracts, smuldorp, ...

Bekegem Speelt Met Vuur maakt er zoals elk jaar een spetterend volksfeest van. Zorg dat je erbij bent, want er is van alles te beleven!

Na de eucharistieviering is er een religieuze ommegang rond het kerkhof die je zeker een keer meegemaakt moet hebben! Daarna wordt er dit jaar opnieuw een heus 'Laurentiusvuurwerk' afgestoken.

Aansluitend kan iedereen genieten van heerlijke hapjes en drankjes in het tentendorp bemand door de lokale verenigingen, of enkele volksspelen uitproberen.

Om 19.30 uur wordt het Sint-Laurentiusvuur aangestoken en daarna volgt een spetterend vuurwerk (duurtijd ong. 17 minuten).

Muzikaal wordt het vuur aan de lont gestoken door Et Encore, een gezonde portie folkrock om er meteen stevig in te vliegen. Daarna zorgt onze eigenste Bekegemse vuurartiest Dwayne Pyro voor een spectaculaire act met vuur en muziek. Dit moet je gezien hebben!

Tot slot zorgt de legendarische partyband met Oostkampse roots Hard to Handle met hun comeback voor een reusachtig dans- en meezingfeest op het plein. Vóór het podium plaats vatten en meedansen geblazen!

Kortom, Bekegemse ambiance dubbel en dik gegarandeerd!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

dienst cultuur Ichtegem

Filter op categorie