Vrijblijvende startvergadering Natuurpunt Kern Ichtegem

GEZOCHT: natuurliefhebbers om een nieuwe Natuurpuntwerking in Ichtegem op te starten
 
De gemeente Ichtegem valt Natuurpuntsgewijs onder de afdeling Ruidenberg. Die is ook in Koekelare en Kortemark actief. In Kortemark is sinds kort een plaatselijke Natuurpuntkern actief, en we zijn er zeker van dat het leuk en zinvol is om ook in Ichtegem een plaatselijke Natuurpuntwerkgroep uit de grond te stampen.
 
Heb je er ooit aan gedacht om je interesse in de natuur om te zetten in een engagement als vrijwilliger? Gewoon, enkele keren per jaar samen met andere Natuurpunters iets doen voor de natuur in jouw gemeente? 
 
Wie ben jij? Dat doet er eigenlijk niet toe. Je moet ook niets specifieks kennen of kunnen, maar je houdt van de natuur, ziet het zitten om samen te werken in een team en woont in Bekegem, Eernegem of Ichtegem (of niet al te ver daarbuiten).
 
Wat doen we? Dat hangt af van waarin jij en de andere mensen geïnteresseerd zijn. En er is veel mogelijk. We kunnen bos planten, cursussen organiseren, een paddenoverzet uitbouwen, familie- en kinderactiviteiten organiseren, het gemeentelijk natuurbeleid opvolgen, mensen afvaardigen naar de milieuraad, natuuractiviteiten organiseren, natuurgebieden aankopen, wandelingen in elkaar steken, standen bemannen tijdens evenementen, vlinders of vogels tellen, … 
 
Interesse? Kom naar deze vrijblijvende startvergadering. Dan maken we kennis en zoeken we samen enkele laagdrempelige activiteiten die we nog dit jaar kunnen organiseren.
 
PS: Heb je je nog niet eerder aangemeld, stuur dan even een berichtje naar Peter Lemmens om te laten weten dat je aanwezig zal zijn. 

Praktische informatie

Wanneer

Organisatie

Natuurpunt Ruidenberg

Filter op categorie