Wiek Fantastiek @ Site Bruwier

Dit jaar komt Wiek Fantastiek opnieuw naar je toe!

Met Wiek Fantastiek toeren we doorheen de gemeente en houden we halt in jouw buurt op grasvelden en pleintjes met ons gratis cultureel programma voor jong en oud. Doe mee aan een creatieve workshop, kom interactieve boekenspelletjes spelen met de bib en laat je verrassen door het circusdorp van Circus De Sven! Op het einde van de avond laat Dj In-Motion de buurt verder bruisen.

Op elke locatie kan je bovendien genieten van een unieke voorstelling:

VRIJDAG 23 JUNI: Wiek Fantastiek @ Stationsput Eernegem
19 uur: familievoorstelling 'Mobi Mobi' door Collectief Fiat 'Mobi Mobi' is een knotsgekke muzikale voorstelling over vakantie en samen beleven. De kinderen nemen het heft in eigen handen. Dit jaar wordt een vakantie om echt nooit meer te vergeten!

VRIJDAG 30 JUNI: Wiek Fantastiek @ Site Bruwier Ichtegem
19 uur: familievoorstelling 'Frida!' door Frida vzw
Frida is een vrouw die denkt alles te kunnen, maar vergeet dat het publiek af en toe wel eens een eigen mening heeft! Eva Kahan brengt een visueel interactief totaalspektakel met clownerie, theater en comedy.

VRIJDAG 7 JULI: Wiek Fantastiek @ Zorgboerderij 't Zilvernest
19 uur: familie circus show door Circus De Sven
Een interactieve circus show vol jonglerie, goochelarij en beleving. Circus De Sven verwondert jong en oud. Een belevenis om nooit te vergeten!

Kom langs en laat je onderdompelen in het culturele en ontspannende aanbod, maak een praatje met andere mensen uit de buurt in onze bar (met gratis koffie, thee en water!) en ontdek hoe fantastisch jouw buurt is!

Ook wanneer je niet in één van de wijken woont waar Wiek Fantastiek dit jaar doorgaat, ben je van harte welkom op dit gratis evenement.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Dienst Cultuur Ichtegem

Filter op categorie