'De wereld gaat aan ernst ten onder' door Manu Adriaens

Op vrijdag 24 februari 2023 komt Manu Adriaens naar Eernegem met zijn sprankelende, anekdotische monoloog ‘De wereld gaat aan ernst ten onder’. Een samenwerking tussen de Ichtegemse bibliotheek en de lokale vrouwenverenigingen (Markant – Vrouwen met Durf 8480 – Ferm – Femma Ichtegem – Femma Originals Eernegem – Femma Fabulous Eernegem).

Nee, niet corona is het grootste gevaar voor het voortbestaan van onze planeet. Wat dan wél? Het teveel aan ernst, het gebrek aan humor. In deze voordracht vraagt Manu Adriaens zich af: 'Als de aarde rond is, waarom draait er dan zoveel vierkant?'

Ook graaft de spreker in zijn persoonlijke verleden: zijn jeugdjaren bracht hij in Wijnendale door. Zijn ervaringen tijdens de afgelopen decennia deelt hij graag op luchtige toon met zijn publiek. Onder het overkoepelende motto: 'Het belangrijkste in het leven is te weten wat niet belangrijk is.' Een sprankelende anekdotische monoloog, begeleid door beelden die de lachlust opwekken. Doe uw voordeel met dit geneeskrachtige vaccin!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 9,00
aan de deur - 11,00 euro

Waar

Bibliotheek Eernegem

Inschrijven

Organisatie

Bibliotheek Ichtegem

Filter op categorie