Tienerwerking 'Caravanne on tour' - Krokusvakantie

Inschrijven voor de tienerwerking in de kerstvakantie kan vanaf zaterdag 15 januari 2022 via het digitaal loket.

Waar? Conciërgewoning sporthal Eernegem, Bruggestraat 104a

Uur? vanaf 8.30 tot 17 uur (tenzij anders vermeld)

Voor wie? voor tieners geboren tussen 2007 en 2011


Maandag 28 februari 2022 - Schaatsen

8,00 euro

We gaan deze namiddag schaatsen in het Boudewijnpark in Brugge. Trek je dikke kousen en je warme jas aan, want we gaan ons uitleven op het ijs. Vergeet je identiteitskaart niet mee te nemen om daar je schaatsen te kunnen ontlenen. 

Dinsdag 1 maart 2022 - Zwemmen

15,00 euro

Waar: Lago Kortrijk, Zwembroek aan en gaan! We testen de coole glijbanen uit in dit zwembad. Heel veel opties om te chillen met je vrienden in het bubbelbad. 
Breng voldoende tussendoortjes, je lunchpakket en je zwemgerief mee. 

Donderdag 3 maart 2022 - Paintball

25,00 euro

Klaas voor de Strijd? We gaan battelen tegen elkaar in 2 teams. Let op! Deze activiteit gaat buiten door, dus zorg voor warme (speel)kledij die je onder je overal kan dragen. Een regenjas bij regenweer kan ook onder je overal. Breng tussendoortjes en je lunchpakket mee. 

Vrijdag 4 maart 2022 - Karten + Bowling

40,00 euro

Opgelet! Om te kunnen karten moet je minstens 1.40m groot zijn! Anders kan je niet veilig deelnemen. Trek je overal aan en scheur door de bochten met je kart op de indoor piste. Safety firtst want na een veiligheidsbriefing mogen jullie het met de karts tegen elkaar opnemen. In de namiddag spelen we nog een spelletje bowling aangezien we dan toch al daar ter plaatse zijn.