Start renovatiewerken GBS 't Mozaïek

Gepubliceerd op dinsdag 2 augustus 2022 17.07 u.

Op 8 augustus 2022 start een aannemer in opdracht van het gemeentebestuur met de voorbereiding van de nieuwbouw- en renovatiewerken aan de gemeentelijke basisschool ’t Mozaïek.

Vanaf 16 augustus 2022 beginnen de effectieve sloop- en ontmantelingswerken aan het schoolgedeelte gelegen langsheen de Oscar Willemstraat, die tevens grotendeels als werfzone zal ingenomen worden, en dit voor de duur van minstens anderhalf jaar.

Verkeersmaatregelen tijdens de ganse duur van deze periode

  • O. Willemstraat wordt afgesloten tussen de Rozenlaan en Westkerkestraat = werfzone (de bereikbaarheid van de aanwezige garages/woningen wordt blijvend gegarandeerd).
  • Hoogweg: parkeerverbod op de hoek van de Hoogweg met de Westkerkestraat op werkdagen tussen 6.30 uur – 17 uur. Eénrichtingsverkeer blijft van toepassing, ook voor fietsers en bromfietsers. Fietsers en bromfietsers dienen af te stappen en zich als voetganger op het trottoir te begeven wanneer men de Hoogweg inrijdt richting Westkerkestraat.
  • E. Coolslaan: éénrichtingsverkeer blijft van toepassing + parkeerverbod langs weerszijden op werkdagen tussen 6.30 uur – 17 uur. 
  • Tulpenlaan: invoering van éénrichtingsverkeer gedurende de volledige periode (m.u.v. fietsers en bromfietsers).
  • Doorsteek Tulpenlaan – E. Claesstraat: éénrichtingsverkeer met richting Tulpenlaan – E. Claesstraat (m.u.v. fietsers en bromfietsers).

Voor vragen/inlichtingen: 059/34.11.20 of werken.mozaiek@ichtegem.be