Inschrijvingen activiteiten zomervakantie jeugd en sport

Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2019 13 u.

De zomervakantie komt steeds dichterbij! Onze diensten jeugd en sport hebben er ook dit jaar terug alles aan gedaan om een grote waaier aan activiteiten aan te bieden voor de Ichtegemse jeugd!

Sportkampen

De dienst sport organiseert deze zomervakantie 2 supercoole omnisportkampen. Er zijn slechts minder dan 5 plaatsen meer beschikbaar, dus schrijf je nog snel in!

Speelpleinwerking

In juli en augustus gaan de deuren van speelplein Bengelberg in Ichtegem en speelplein Leutegem in Eernegem opnieuw open voor alle kinderen van 3 tot 15 jaar. We starten op maandag 1 juli en sluiten de zomer af op vrijdag 30 augustus. 

Wist je trouwens dat er op beide speelpleinwerkingen heel wat extra activiteiten worden georganiseerd? Zo kun je een dagje naar Plopsaland, lasershooten, zwemmen, op uitstap naar de kinderboerderij en nog zoveel meer! Schrijf je in via het Digitaal loket:

Meer informatie over de speelpleinwerking vind je terug op www.ichtegem.be/speelpleinwerking of blader even door de ZomerZoemer!

Verder zijn er nog tal van andere activiteiten (sportstages door de lokale verenigingen, dansstage, jeugdkampen i.s.m. Panta Rhei vzw,...). Neem hiervoor een kijkje in de ZomerZoemer.