Inschrijvingen zomervakantie vanaf 5 juni 2021

Gepubliceerd op maandag 31 mei 2021 17 u.

Hoera, de zomer is in zicht! 

Vanaf 5 juni 2021 starten de inschrijven voor de speelpleinwerking en BKO in juli en augustus 2021. Voor de kampen kan je nu al inschrijven.

Hieronder geven we een korte opsomming van de geplande activiteiten. Klik voor meer informatie door op de link onder de activiteiten of neem een kijkje in de Zoemer! Inschrijven kan via het Digitaal loket

Let op! Ook voor de speelpleinwerking moet je door de coronamaatregelen vooraf reserveren!

Buitenschoolse kinderopvang

Peuters en kleuters van de eerste kleuterklas tot en met de tweede kleuterklas zijn welkom in de BKO (geen kinderen van de derde kleuterklas en de lagere school).

Als gevolg van de coronamaatregelen is er geen voor- en naopvang mogelijk in de BKO voor en na de kampjes en speelpleinwerking. Kinderen moeten dus rechtstreeks aan het kamp en op het speelplein afgezet worden.

De inschrijvingen voor de zomervakantie in de buitenschoolse kinderopvangfilialen starten op zaterdag 5 juni 2021 om 9 uur via het Tjek Ouderportaal. 

Neem hier een kijkje voor meer informatie. 

Speelpleinwerking

Door de coronamaatregelen zijn er deze zomer enkele belangrijke wijzigingen aan de werking.

Alle kinderen met geboortejaar 2006 tot en met 2018 (van 2,5 tot 15 jaar) zijn welkom op het speelplein. Peuters moeten al naar school geweest zijn en ook zindelijk zijn!

Reserveren voor de speelpleinwerking is verplicht deze zomer. Wie niet heeft gereserveerd, kan niet naar de speelpleinwerking komen. Reserveren kan vanaf zaterdag 5 juni om 10 uur. Reservaties voor een bepaalde week worden telkens afgesloten de vrijdag voor de start van de nieuwe week, om 12 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Jeugd- en sportkampen

Tijdens de zomervakantie organiseren we heel wat leuke kampen.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.