Start inschrijvingen activiteiten jeugd en sport

Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2019 23.59 u.

Het nieuwe schooljaar is in zicht! Onze diensten jeugd en sport hebben er ook dit jaar terug alles aan gedaan om een grote waaier aan activiteiten aan te bieden voor de Ichtegemse jeugd. Vanaf 2 september 2019 kun je inschrijven voor het volledige sportaanbod en voor de activiteiten die in de herfstvakantie 2019 zullen plaatsvinden.

Sportaanbod 2019 - 2020

  • Klik hier voor het sportaanbod voor de jeugd
  • Klik hier voor het sportaanbod voor volwassenen

Herfstsportkamp

De dienst sport organiseert tijdens de herfstvakantie (van 28 tot en met 31 oktober) een omnisportkamp voor kinderen van het 1ste tot en met het 2de middelbaar in sportcentrum De Klokkenput (Eernegem). Deelnemen kost 50 euro.

Klik hier om je in te schrijven. 

* Nieuw * Crea-en fantasiekamp Krie-kra-kriebelheksen

Tijdens de herfstvakantie (van 28 tot en met 31 oktober) kun je voor het eerst deelnemen aan dit nieuwe crea- en fantasiekamp. Het kamp vindt plaats in GBS De Bever in Ichtegem en kost 65 euro. Krie-kra-kriebelheksen is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar.

Klik hier om je in te schrijven. 

De Caravanne on tour

De Caravanne on tour is de gloednieuwe tienerwerking van de dienst jeugd! Alle tieners geboren tussen 2005 en 2009 kunnen deelnemen. Voor alle activiteiten verzamelen we aan de conciërgewoning van Sport- en cultuurcentrum De Klokkenput in Eernegem.

28 oktober: muurschildering en skateworkshop (€ 8)

29 oktober: bezoek Bellewaerde Aqua (€ 15)

30 oktober: kookworkshop en film (€ 8)

31 oktober: bezoek pretpark Toverland in Nederland (€ 25)

Klik hier om je in te schrijven. 

Buitenschoolse kinderopvang

De inschrijvingen voor de herfstvakantie in de buitenschoolse kinderopvangfilialen starten op zaterdag 28 september 2019 om 8 uur via het Tjek Ouderportaal. Neem hier een kijkje voor meer informatie.