Sportkampen

Wat?

Op een speelse manier worden allerlei sporten aangeleerd: individuele sporten, balsporten, vechtsporten, avontuurlijke sporten, ... Iedereen kan zich uitleven!

Wanneer?

Gedurende de vakantieperiodes.

Voor wie?

Voor kinderen van het eerste leerjaar tot en met het tweede middelbaar onderwijs. Het paassportkamp is voor kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar.

Waar?

In de sporthal van Ichtegem of Eernegem. Er wordt steeds busvervoer tussen deze beide deelgemeentes voorzien. Regelmatig doen we ook uitstappen naar een toffe locatie

Prijs?

De prijs kan variëren van sportkamp tot sportkamp maar reken op ongeveer 12,5 euro per dag.
Alle concrete informatie over het sportaanbod kan u terugvinden in de meest recente editie van de Zoemer.

Overzicht van alle kampen voor schooljaar 2019-2020

herfstsportkamp van 28 tot en met 31 oktober 2019 
krokussportkamp van 24 tot en met 26 februari 2020
paassportkamp (circuskamp) van 14 tot en met 17 april 2020 (in Ichtegem)
zomersportkampen van 6 tot en met 10 juli 2020
 

VITA-kamp i.s.m. dienst sport Ichtegem, gaat door in Eernegem!

inschrijven vanaf januari van 8u tot 11u via www.vitagistel.be

   van 17 tot en met 21 augustus 2020
 

 

dansstage i.s.m. KAVVV & Fedes vzw

inschrijven via www.fedes.be

Inschrijven voor het herfstsportkamp kan vanaf 2 september 2019 via het Digitaal loket. Alle informatie in verband met het kamp is te vinden in de Herfstzoemer. Deze wordt verdeeld via de scholen of kan afgehaald worden in de bibliotheekfilialen, het gemeentehuis of het administratief centrum.


Inschrijven voor het krokuskamp en het circuskamp kan vanaf 2 januari 2020 via het Digitaal loket. Alle informatie in verband met het kamp is te vinden in de Lentezoemer. Deze wordt verdeeld via de scholen of kan afgehaald worden in de bibliotheekfilialen, het gemeentehuis of het administratief centrum.

Inschrijven voor de zomersportkampen (behalve kamp i.s.m. Vita) kan vanaf 25 mei 2020 via het Digitaal loket. Alle informatie in verband met de zomerkampen is te vinden in de Zomerzoemer. Deze wordt verdeeld via de scholen of kan afgehaald worden in de bibliotheekfilialen, het gemeentehuis of het administratief centrum.

Busvervoer

De gemeente organiseert gratis busvervoer tussen de buitenschoolse kinderopvang en het sportkamp. Vindt het sportkamp in Ichtegem plaats, dan rijdt de bus tussen de Kornuit, De Kastaar en de sporthal van Ichtegem. Vindt het sportkamp in Eernegem plaats, dan rijdt de bus tussen de Kastaar en de sporthal van Eernegem