Speelpleinwerking

Vakantie? Op het speelplein!

Tijdens de zomervakantie en paasvakantie kan iedereen komen meespelen op het speelplein. Dit kan in Ichtegem op speelpleinwerking Bengelberg en in Eernegem/Bekegem op speelpleinwerking Leutegem.

Wanneer?

Tijdens de paasvakantie zet telkens één speelpleinwerking zijn deuren open voor 2 weken speelplezier. In de paasvakantie van 2019 is dit speelpleinwerking Bengelberg. Het jaar daarna zal de speelpleinwerking in de paasvakantie doorgaan op speelpleinwerking Leutegem. Alle informatie over de activiteiten staat in de Lentezoemer.

Tijdens de zomervakantie kunnen we 9 weken lang spelen op beide speelpleinwerkingen. Meer info voor de activiteiten van beide speelpleinwerkingen is terug te vinden in de Zomerzoemer.

Voor wie?

Tijdens de paasvakantie zetten we onze deuren open voor alle kindjes vanaf het derde kleuter tot 15 jaar. (geboortejaren 2004 tot en met 2013)

Tijdens de zomervakantie zijn alle kindjes welkom vanaf 3 tot en met 15 jaar (geboortejaren 2004 tot en met 2016)

Opgelet: kleuters moeten al 3 jaar geworden zijn en ook zindelijk zijn!

Kostprijs?

Om naar de speelpleinwerking te komen heeft elk kindje per dag een speelpleinkaart nodig. Een speelpleinkaart is een soort toegangsticket voor 1 dag voor het speelplein. Deze kaarten zijn enkel te verkrijgen in het administratief centrum, de bibliotheken en in het gemeentehuis tijdens de openingsuren van de administratieve diensten. De drank en ijsjes op het speelplein worden betaald met jetons die samen met de betaalkaart aangekocht kunnen worden.

Een volle dag op het speelplein kost 4,50 euro, een halve kost 3,50 euro. Vanaf het derde kind aanwezig op dezelfde dag op hetzelfde speelplein betaalt u maar 3,50 euro voor een volle dag en 3 euro voor een halve dag voor het derde kind. Een jeton voor een drankje of ijsje kost 0,80 euro.

Omdat we natuurlijk heel goed beseffen dat het moeilijk in te schatten is hoeveel dagen een kind naar het speelplein zal komen, kunnen de kaarten en jetons tot eind september terug ingewisseld worden in de het administratief centrum en het gemeentehuis.

Om in te schrijven volstaat het om de infofiche af te geven bij de verkooppunten van de kaarten of op het speelplein zelf. Deze fiche kunt u hier downloaden of in de Zomerzoemer terugvinden.