Speelpleinwerking

Deze zomer staan de animatoren van de speelpleinwerking terug klaar om er een plezante vakantie van te maken. Ze hebben er alvast heel veel zin in. Komen jullie meespelen?

Door de coronamaatregelen zijn er deze zomer enkele belangrijke wijzigingen aan de werking.

Op die manier kunnen we toch veilig samen spelen op het speelplein.

Let op! Breng op je eerste bezoek aan het speelplein ook steeds een ingevulde infofiche mee. Dit formulier vind je in de Zomerzoemer of op het speelplein zelf. Je kunt het hier ook downloaden. Heeft je kind bijzondere aandacht nodig van de (hoofd)moni's? Laat het ons zeker weten!

Extra activiteiten geannuleerd

Omdat we op verplaatsing de veiligheidsmaatregelen niet zelf in de hand hebben, worden alle uitstappen geannuleerd. Maar geen paniek, we hebben al enkele leuke activiteiten op onze eigen locatie voor jullie in petto! Wie zich al heeft ingeschreven voor een betalende uitstap, krijgt de deelnameprijs terugbetaald.

Geen opvang door de BKO mogelijk

Er is deze zomer geen voor- en naopvang mogelijk door De Kastaar. De uren van de speelpleinwerking worden wel uitgebreid. ’s Morgens is de speelpleinwerking open om 8 uur en we blijven open tot 17.30 uur.

Waarvoor zorg je zelf?

Hou er rekening mee dat we op het speelplein veel buitenspelen. Doe je kind daarom zeker speelkledij aan!

Geef zeker een herbruikbare drinkfles of drinkbeker mee naar het speelplein. We vullen deze met veel plezier terug met drinkbaar water op warme dagen.

Voor kleuters vragen we om reservekledij mee te brengen.