Speelpleinbadge aanvragen

Sinds de zomervakantie van 2022 werken we met de speelpleinbadge, waardoor inschrijven op voorhand voor de speelpleinwerking niet meer nodig is.

De speelpleinbadge is aan je kind gelinkt en kan voor zowel speelpleinwerking Bengelberg (Ichtegem) als voor speelpleinwerking Leutegem (Eernegem) gebruikt worden. Met deze persoonlijke badge wordt telkens geregistreerd wanneer je kind aanwezig is op het speelplein.

Na de maanden april (paasvakantie),  juli en augustus zal je thuis een factuur ontvangen voor de dagen waarop jouw kind de voorbije maand aanwezig was.

Opgelet! Voor extra activiteiten moet je nog steeds op voorhand inschrijven via het digitaal loket!

Elk kind krijgt eenmalig een gratis speelpleinbadge. Bij de instelling van de badge zorgen we dat alle contact- en facturatiegegevens juist staan, op die manier kan alles op het speelplein vlot verlopen.

Heeft je kind reeds een speelpleinbadge? Zorg ervoor dat je deze niet verliest, elk jaar gebruiken we de speelpleinbadge opnieuw.

Ben je toch een badge kwijt? Een nieuwe speelpleinbadge kost 5 euro en wordt gefactureerd bij de eerstvolgende vakantie.

Heb je nog geen speelpleinbadge? Maak dit best in orde voor de vakantie start. Je kan je speelpleinbadge eenvoudig aan vragen via het digitaal loket. We laten je dan weten waar en wanneer de speelpleinbadge voor je klaar ligt.

Naar top