Samen maken we van Ichtegem, LICHTegem

Gepubliceerd op dinsdag 17 november 2020 17.08 u.

In de media wordt massaal opgeroepen om samen te zorgen voor licht in het straatbeeld en ook in Ichtegem willen we deelnemen aan deze actie.

Vanaf vrijdag 20 november 2020 gaan er sfeerlichtjes aan in onze drie dorpskernen en maken we samen van Ichtegem, LICHTegem.

Doe jij ook mee? Haal je kerstversiering alvast boven, zet kaarsjes voor je raam, maak het gezellig met je vuurkorf of versier je tuin, balkon of voorgevel met lichtjes. Samen verlichten we deze donkere periode, letterlijk en figuurlijk.

We willen van Ichtegem de meest lichtrijke plek op aarde maken en alle inwoners in deze moeilijke periode een hart onder de riem te steken, met bijzonder respect voor de mensen die werken in de zorg en voor alle coronapatiënten. 

Doe mee, samen maken we LICHTegem!

WARME OPROEP: deel jouw lichtjesfoto’s!

Om iedereen te laten meegenieten van jouw warme lichtjes, vullen we de volgende editie van de BEIblijver met zoveel mogelijk knusse, lichtrijke en hoopvolle foto’s.

Ga je op wandel en zie je mooie versiering, heb je je eigen tuin mooi aangekleed, poseerde je kat, hond of kleuter perfect naast de kerstboom? Neem er een foto van en bezorg ons de foto via mail naar communicatie@ichtegem.be of via dit indienformulier.

Wij lichten er Ichtegem mee op door ze te posten op sociale media én in de volgende BEIblijver. Zo verlichten we samen deze donkere periode.

Digitaal loket