PLAYchallenge

De PLAY-challenge, dat zijn 8 speelpleintjes waar je 8 opdrachten moet uitvoeren. Simpel én superleuk om tijdens de zomermaanden te doen!

Dankzij de gloednieuwe PLAY-time kaart vind je alle speelpleintjes makkelijk terug! je kunt ook jouw eigen huis, je school en het huis van je BFF aanduiden. Als dat niet cool is!

Hop, spring de fiets op samen met je mama, papa, oma, opa, broer of zus,... en ontdek de 8 verschillende speelpleintjes. Op elk speelplein vind je een groot bord met een vraag of een opdracht terug. Noteer het antwoord op elke vraag op de achterzijde van het deelnameformulier. Vergeet ook jouw gegevens niet in te vullen!

Breng je ingevulde formulier tussen 10 juni 2019 en 15 september 2019 binnen aan het onthaal van het gemeentehuis of administratief centrum.

Uit alle inzendingen worden 4 winnaars gekozen.

De hoofdprijs is een bon van de Fun t.w.v. 25 euro. Deze hoofdprijs is voor wie alle vragen heeft beantwoord én de schiftingsvraag het beste heeft ingevuld.

Er worden ook nog 3 extra winnaars gekozen en die krijgen een bon van de Fun t.w.v. 15 euro. Deze 3 winnaars worden met de onschuldige hand geloot uit alle formulieren die volledig werden ingevuld.