Ook dit jaar komt Wiek Fantastiek opnieuw naar je toe: 21 juni - 28 juni - 5 juli

Gepubliceerd op  maandag 22 apr 2024 om 11:10 uur

Met Wiek Fantastiek toeren we doorheen de gemeente en houden we halt in jouw buurt op grasvelden en pleintjes met ons gratis cultureel programma voor jong en oud. Doe mee aan een creatieve workshop, kom luisteren naar leuke verhalen in de tipi-tent en laat je verrassen door het mobiel speelparcours! Op het einde van de avond laat Dj In-Motion de buurt verder bruisen.

Kom langs en laat je onderdompelen in het culturele en ontspannende aanbod, maak een praatje met andere mensen uit de buurt in onze bar (met gratis koffie, thee en water!) en ontdek hoe fantastisch jouw buurt is! 

Ook wanneer je niet in één van de wijken woont waar Wiek Fantastiek dit jaar doorgaat, ben je van harte welkom op dit gratis evenement.

Data en locaties:

  • 21 juni: Wiek Fantastiek @ Plein Santmolenstraat Ichtegem
  • 28 juni: Wiek Fantastiek @ 't Oud-Hof, Achterstraat 13 Eernegem
  • 5 juli: Wiek Fantastiek @ Weide hoek Bosstraat-Doornhoekstraat Bekegem

Het volledige programma:

Vanaf 17 uur: opening bar en foodstand

Doorlopende animatie

  • creatieve workshop
  • kom luisteren naar leuke verhalen in de tipi-tent
  • mobiel speelparcours

19 uur: familievoorstellingen:

21 juni: familievoorstelling 'Kontrol' door Compagnie Krak

Raphaël reist al jaren rond met zijn act ‘Teatro Pantalones’. Hij wil vooral dat de dingen precies lopen zoals hij het graag heeft. En als dat niet het geval is, zijn er fijnzinnige oplossingen en een ontwapenende glimlach. Een poëtische clownerievoorstelling, groots in zijn kleinheid.

28 juni: familievoorstelling 'Stok Paard Prins' door 4HOOG

Tromgeroffel! Klaroengeschal! Heldhaftige gevechten! Gigantische kastelen! Prinsessen wakker kussen! Bruidsjurken! Ware liefde! Romantiek! Een sprookjesachtige en humoristische voorstelling over avonturen beleven, proberen, falen en opnieuw proberen.

5 juli: familievoorstelling 'Zeeboenk' door Theater FroeFroe

Heb je zeebenen, welkom aan boord! Geniet van de zeelucht, proef het zout op je lippen, voel het rollen van het schip en zie het schuim hoog opspatten over de boeg! Monster aan voor deze nieuwe voorstelling van FroeFroe, voor en over (klein)mannen met baarden en stoere meisjes (die willen gaan varen).

Naar top