UiTPAS Middenkust komt naar Ichtegem!

Gepubliceerd op  dinsdag 18 jun 2024 om 17:29 uur

De UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor iedereen die vrije tijd op een verrassende manier wil beleven.

Met de UiTPAS spaar je 1 punt telkens wanneer je deelneemt aan sportjeugd- en/of culturele activiteiten. Je gespaarde punten kan je in heel Vlaanderen en Brussel omruilen voor leuke voordelen zoals een korting, gratis drankje of gadget.

Iedereen moet kunnen deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten, ook als je het financieel moeilijk hebt. Voor jou zorgt UiTPAS voor een kansentarief. Daarmee krijg je automatisch 80% korting op UiTPAS-activiteiten. Kortom, UiTPAS Middenkust wordt jouw sleutel tot vrije tijd!

Vanaf september in Ichtegem

Tot nu toe bestond UiTPAS binnen de regio Middenkust enkel in Oostende. Met de komst van de gloednieuwe ‘UiTPAS Middenkust’ komt daar verandering in. Vanaf 2 september 2024 zal je de spaar- en voordeelkaart ook kunnen kopen in Ichtegem en de andere steden en gemeenten van de regio Middenkust. Een ‘UiTPAS Middenkust’ zal geldig zijn in Oudenburg, Bredene, Ichtegem, Middelkerke en Oostende. Vanaf januari 2025 sluit ook Gistel zich aan.

Van zodra je de UiTPAS Middenkust kan kopen, lees je er alles over via www.ichtegem.be, de facebookpagina Gemeente Ichtegem en in de BEIblijver!

Naar top