Maak kennis met onze 6 lokale vaccinatie-ambassadeurs

Gepubliceerd op dinsdag 20 april 2021 8.34 u.

ICHTEGEM INSPIREREN? DOE NET ZOALS BART, FEMKE, WILLY, DEBORAH, JONAS EN MARTINE EN LAAT JE VACCINEREN!

De coronavaccinaties schakelen een versnelling hoger. Alle inwoners van Ichtegem, Eernegem en Bekegem kunnen van zodra ze opgeroepen worden terecht in het vaccinatiecentrum Zomerloos in Gistel.

Vaccinatie is belangrijk! Vaccinatie kan voorkomen dat je ernstig ziek wordt en levens redden. Heel belangrijk dus om je te laten inenten.

Maar een vaccin laten zetten doe je niet alleen om jezelf te beschermen. Vaccinatie is onze belangrijkste troef om de coronapandemie achter ons te laten. Om terug gewoon met vrienden je verjaardag te vieren, je (groot)ouders te knuffelen, op café of restaurant te gaan, of naar een concert of het voetbalstadion. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Zodat we stukje bij beetje weer het gewone leven kunnen oppikken.

Doe zoals slager Bart en levensgenieter Willy uit Bekegem, sportfunctionaris Martine en studente verpleegkunde Deborah uit Eernegem en zorgkundige Femke en leerkracht
lager onderwijs Jonas uit Ichtegem en laat je vaccineren.

Iedereen heeft wel een goede reden!

Wat is jouw reden waarom jij je laat vaccineren? Vertel het ons via dit formulier!

Dan delen we jouw reden op onze Facebookpagina en uit alle zendingen publiceren we er ook enkele in de volgende BEIblijver!

Samen houden we vol: blijf ook nadat je gevaccineerd bent de maatregelen volgen

Het is belangrijk om na je vaccinatie de coronamaatregelen te blijven volgen. Het lichaam ontwikkelt pas na 10 à 14 dagen voldoende antistoffen om jou te beschermen. Pas wanneer 70% van de bevolking gevaccineerd is, zullen we betere controle hebben over het virus en de verspreiding ervan.