Infomoment en voorstelling plannen dorpskern Ichtegem: 29 september @ De Ster

Gepubliceerd op dinsdag 13 september 2022 10.19 u.

Het lokaal bestuur wil de dorpskern van Ichtegem, de markt en de nabije omgeving, vernieuwen. De markt van Ichtegem is sterk verouderd en heeft nood aan een complete make-over.

Daarom zijn we vorig jaar gestart met een participatietraject. Online en tijdens verschillende participatiesessies gingen we in dialoog met heel wat inwoners, verenigingen en zelfstandigen.
Iedereen kon ideeën, voorstellen of suggesties geven.

Een studiebureau en architect gingen met al jullie input aan de slag en de plannen zijn nu klaar om voorgesteld te worden!

Kom naar het interactieve infomoment over de markt & omgeving van Ichtegem op 29 september om 19.30 uur in OC De Ster!

Wil je het centrum van de toekomst al eens doorlopen? Dat kan tijdens dit infomoment! Samen gaan we aan de hand van een 3D-animatie op stap doorheen het centrum van de toekomst en zoomen we specifiek in op de verschillende fases waarin we de werken zullen uitvoeren.

We gaan opnieuw met jou in gesprek. We nemen je mee doorheen het traject, je kan je eigen ideeën verder toelichten of in dialoog gaan met andere deelnemers. We luisteren naar jouw voorstellen en bekommernissen over de markt, leggen je stellingen voor en wisselen meningen uit. Een onafhankelijke moderator leidt het gesprek in goede banen en zorgt ervoor dat iedereen die dat wil aan het woord kan komen!

Geef jouw voorkeur en bepaal mee hoe de markt van Ichtegem eruit zal zien!

Kan je er niet bij zijn op het infomoment of wil je alles thuis nog eens rustig inkijken? Dat kan!
Van 30 september tot en met 31 oktober kan je de twee detailplannen van de markt niet alleen bekijken, je kan ook jouw voorkeur geven aan jouw favoriete plan.

Welk plan is het meest geschikt voor Ichtegem en draag jij een warm hart toe? Laat het ons weten via www.ichtegeminspireert.be!

Met jullie aanbevelingen, bedenkingen en voorkeuren gaat het studiebureau nog een laatste keer aan de slag. Aan de hand van de feedback die we tijdens deze periode van jou ontvangen,
worden de finale plannen opgemaakt.

Kan je digitaal niet zo goed uit de voeten en wil je ook graag jouw voorkeur of feedback geven?
Dan kan je vanaf 30 september op werkdagen elke voormiddag terecht in Dorpshuis De Ster. Daar vind je de plannen op papier en kan je ook zo jouw voorkeur aan ons meegeven!