#IchtegemInspireert-awards

Elk jaar zet de gemeente de meest verdienstelijke inwoners in de bloemetjes. De gemeentelijke sport- en de cultuur-, jeugd-, milieu- en seniorenprijzen werden daarom tot vorig jaar uitgereikt.

Vanaf dit jaar organiseren we een gloednieuwe awardshow: de #IchtegemInspireert-awards, waarbij àlle inspirerende burgers kans maken op één van de acht felbegeerde awards.

Wat zijn de #IchtegemInspireert-awards?

Naast 4 sportprijzen - sportman, sportvrouw, jeugdsporter en sportvereniging van het jaar - worden ook 4 IchtegemInspireert-awards - inspirerende jongere, volwassene, senior en vereniging/school - uitgereikt aan inwoners die zich op een inspirerende manier ingezet hebben voor onze gemeente in 2019.

We hebben jou nodig!

In januari 2020 kregen we heel wat kandidaten binnen. Een jury, bestaande uit de voorzitters van de gemeentelijke adviesraden en 2 ambtenaren van de gemeente, beoordeelde alle kandidaturen.

Van 1 tot en met 22 maart 2020 kunnen alle inwoners van de gemeente stemmen op hun favoriet(en). Stemmen duurt slechts 2 minuutjes via het platform www.ichtegeminspireert.be.

Let op! Enkel geregistreerde inwoners van de gemeente kunnen 1 keer hun stem uitbrengen.

Benieuwd wie de kandidaten zijn en wat hun palmares is, vooraleer je jouw stem uitbrengt? Klik dan hier en ontdek alle info!

Awardshow afgelast

De awardshow van vrijdag 27 maart 2020 in De Klokkenput is omwille van de bestrijding tegen het coronavirus afgelast.

Een alternatief of latere datum wordt binnenkort bekendgemaakt.