#IchtegemInspireert-awards

Elk jaar zet de gemeente de meest verdienstelijke inwoners in de bloemetjes. In 2019 staken we onze prijzen in een nieuw jasje: de #IchtegemInspireert-awards. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten voor de uitreiking van de awards… tot nu!

Op vrijdag 27 maart 2020 zouden we voor het eerst de #IchtegemInspireert-awards uitreiken.

Naast 4 sportprijzen - sportman, sportvrouw, jeugdsporter en sportvereniging van het jaar - worden ook 4 nieuwe categorieën, de IchtegemInspireert-awards - inspirerende jongere, volwassene, senior en vereniging/school - uitgereikt aan inwoners die zich op een inspirerende manier ingezet hebben voor onze gemeente in 2019.

Het lokaal bestuur kreeg eind 2019 heel wat inzendingen binnen. Na een online stemronde begin dit jaar zouden we eind maart 2020 een heuse awardshow organiseren. We keken er zo naar uit, maar door het coronavirus kon de awardshow helaas niet doorgaan.

Toch besloot het lokaal bestuur om het beste van de situatie te maken en de awards alsnog uit te reiken. Op vrijdag 18 december 2020 werden alle genomineerden uiteindelijk thuis verrast met een partybox vol lekkers. Bij de winnaars zat ook de award in de box… Dat was spannend, want de genomineerden ontdekten dus aan de hand van de box of ze gewonnen hadden of niet!

Ontdek hier alle genomineerden, hun palmares en wie uiteindelijk de award in de wacht heeft gesleept!