#IchtegemInspireert-awards

Elk jaar zet de gemeente de meest verdienstelijke inwoners in de bloemetjes. De gemeentelijke sport- en de cultuur-, jeugd-, milieu- en seniorenprijzen werden daarom tot vorig jaar uitgereikt.

Vanaf dit jaar organiseren we een gloednieuwe awardshow: de #IchtegemInspireert-awards, waarbij àlle inspirerende burgers kans maken op één van de acht felbegeerde awards.

Wat zijn de #IchtegemInspireert-awards?

Naast 4 sportprijzen - sportman, sportvrouw, jeugdsporter en sportvereniging van het jaar - worden ook 4 IchtegemInspireert-awards - inspirerende jongere, volwassene, senior en vereniging/school - uitgereikt aan inwoners die zich op een inspirerende manier ingezet hebben voor onze gemeente in 2019.

Op vrijdag 27 maart 2020 zullen de #IchtegemInspireert-awards worden uitgereikt in sport- en cultuurcentrum de Klokkenput in Eernegem.

We hebben jou nodig!

Ken of ben jij de geknipte persoon om een sportaward of IchtegemInspireert-award te winnen?

Stel je dan vanaf maandag 6 januari tot vrijdag 31 januari 2020 kandidaat via www.ichtegeminspireert.be.

In februari 2020 komt een jury samen om alle kandidaturen te beoordelen. Uit alle kandidaturen worden 3 laureaten per categorie gekozen. Zij maken kans om één van de acht awards te winnen.

Alle inwoners van Ichtegem zullen in maart 2020 hun stem kunnen uitbrengen voor hun favorieten per categorie.

Let op! Wil je jezelf of iemand anders graag kandidaat stellen voor één van onze unieke awards? Lees dan zeker de voorwaarden na. Je kunt ze hier nalezen!

Ga naar www.ichtegeminspireert.be en dien een kandidatuur in!