Ichtegembon

Het lokaal bestuur lanceerde op 1 juni 2020 de gloednieuwe Ichtegembon: alle inwoners konden gedurende 3 maanden online waardebonnen aankopen om te gebruiken bij de lokale handelaars.

Het bestuur heeft bij elke aangekochte waardebon 20% bijgelegd, zo werd je waardebon van 10 euro, 12 euro waard! Win-win voor jou én voor onze lokale handelaars!

De aankoopperiode is nu voorbij en de balans werd opgemaakt. De Ichtegembon werd een groot succes:

Er werden zo'n 29.000(!) Ichtegembonnen verkocht. Dat betekent dat er ruim 347.000 euro richting de lokale handelaars is gevloeid (waarvan zo'n 58.000 euro door het lokaal bestuur). Van een mooi duwtje in de rug gesproken... 

De aangekochte bon(nen) zelf kun je vanaf 1 september 2020 tot en met 31 december 2021 gebruiken bij de handelaar(s) waarvoor jij hebt aangekocht! (Initieel konden de bonnen tot en met 30 april 2021 ingewisseld worden, maar het lokaal bestuur besliste om de geldigheid te verlengen).

Informatie voor de handelaars

Elke handelaar of onderneming krijgt van het lokaal bestuur een lijst met de aangekochte bonnen en de unieke nummers. Zo kun je makkelijk bijhouden wie al kwam betalen bij jou met zijn of haar Ichtegembon(nen).