Hulpverleningszone 1

Brandweer Hulpverleningszone 1 West-Vlaanderen

Sinds 1 januari 2015 is de hulpverleningszone 1 West-Vlaanderen een feit. De 17 gemeenten en hun 11 brandweerkorpsen vormen een gezamenlijke hulpverleningszone.

De hulpverleningszone 1 West-Vlaanderen bestaat uit de gemeenten: Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, Gistel, Ichtegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Middelkerke, Oostende, Oostkamp, Oudenburg, Torhout, Zedelgem en Zuienkerke. De 11 brandweerkorpsen zijn veranderd in 9 brandweerposten en 2 voorposten.

Contact

Voor vragen over preventiedossiers, facturen, het melden van een gevaarlijk of hinderlijk wespennest, wervingsprocedures, algemene inlichtingen,... bel het nummer 050/68 17 20. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 12 uur.

Het aanvragen van een interventie voor een wespennest gebeurt bij voorkeur via het e-loket: www.zone1.be/e-loket. Zo komt de aanvraag meteen bij de meldkamer terecht en beschikken we over alle nodige informatie.

Meer info via www.zone1.be/contact

Let op! Bij noodsituaties bel steeds 112!

Bekendmaking

De agenda en lijst van beslissingen van zonecollege en – raad, begrotingswijzigingen, bekendmaking jaarrekeningen, vacatures ... vindt u terug op de website van Hulpverleningszone 1.

Externe links

Naar top