Etalagewedstrijd

Van zaterdag 10 augustus tot en met zondag 8 september worden heel wat Eernegemse etalages versierd in '900 jaar Eernegem-stijl'. 

Ga op zoek doorheen Eernegem en vind het juiste boek in de juiste etalage. Op het deelnameformulier vind je fotootjes van alle deelnemende winkels en van de voorpagina's van de boeken die er te vinden zijn. Koppel het juiste boek aan de juiste etalage. Noteer je antwoorden in het raster op het deelnameformulier.

Het deelnameformulier kun je op deze pagina downloaden of komen afhalen in de bibliotheek van Eernegem, het administratief centrum of bij de deelnemende handelaars. Kinderen tot 12 jaar kunnen deelnemen aan de etalagewedstrijd. 

Breng het ingevulde formulier binnen in de bibliotheek of in het administratief centrum van Eernegem voor zondag 8 september 2019.

Uit alle correcte inzendingen worden op de Retropicknick van zondag 15 september 22 winnaars gekozen (evenveel winnaars al deelnemende etalages). Enkel als je aanwezig bent op de Retropicknick, kun je jouw prijs meenemen naar huis.

Veel speurplezier!