Een attentie voor elk Ichtegems gezin!

Gepubliceerd op maandag 31 mei 2021 15.21 u.

Hou je brievenbus in de week van 31 mei 2021 in de gaten! Het lokaal bestuur bezorgt elk Ichtegems gezin een kleine attentie!

We hebben er samen een uitdagend jaar op zitten. Het coronavirus domineerde ook jouw leven.

Misschien droeg jij jouw steentje bij in de zorg of in een andere essentiële sector. Misschien moest je zorgen voor kinderen of andere familieleden, werd je geconfronteerd met telewerken.

Misschien kreeg jij van heel dichtbij te maken met het virus… En toch bleef je doorgaan.

Jij hebt het afgelopen jaar jouw steentje bijgedragen om het coronavirus te bestrijden. Je hield je aan de maatregelen en houdt nog steeds vol.

Nog e klein duwtje…

Bedankt inspirerende inwoner

Normaal zetten wij jaarlijks onze meest inspirerende inwoners in de kijker aan de hand van de IchtegemInspireert-awards. Binnen verschillende categorieën worden er prijzen uitgereikt, zowel sportprijzen als prijzen voor inwoners die zich uitzonderlijk ingezet hebben in en voor
onze gemeente.

Dit jaar is elke inwoner van onze gemeente een inspirerende inwoner voor de geleverde inspanningen van het afgelopen jaar! Daarom verdien jij een attentie!

Om je te bedanken voor al je inspanningen, geven wij jou vanuit het lokaal bestuur Ichtegem een symbolisch schouderklopje: een dikke duim.

Bedankt inspirerende inwoner, om te blijven volhouden.

We zien preus ip je…

Gebruik deze sleutelhanger/flesopener als trotse Ichtegemnaar en als ‘aandenken’ aan deze bijzondere tijd.

Ichtegem inspireren, laat je vaccineren!

Wil je Ichtegem verder inspireren? Laat je dan zeker vaccineren! De laatste rechte lijn in de vaccinatiecampagne is ingezet.

Misschien ben jij al gevaccineerd of laat je het zeker doen van zodra je opgeroepen wordt. Bezorg ons jouw reden waarom jij je laat vaccineren via www.ichtegem.be/ik-laat-me-vaccineren en inspireer anderen om het ook te doen!

Al onze inwoners kunnen in vaccinatiecentrum Zomerloos in Gistel terecht voor hun gratis coronavaccin. Heb je vragen over het vaccin, het vaccinatiecentrum of wil je praktische informatie hoe je in Gistel kunt geraken en hoe het er in het vaccinatiecentrum aan toegaat? Je leest het allemaal na in onze nuttige vaccinatiebrochure op www.ichtegem.be/coronavirus.