CEVI nv

Cevi/Logins is een grote speler op de Vlaamse IT-markt, gespecialiseerd in het bouwen van moderne en betrouwbare informaticasystemen, vooral voor overheidsinstellingen (provinciebesturen, gemeenten, OCMW’s, bibliotheken …) maar ook voor andere bedrijven. Cevi/Logins blijft op de eerste plaats een softwarehuis ten dienste van de lokale besturen en dit vooral voor de automatisering van hun processen en diensten. 

Cevi werd in 1971 opgericht als subregionaal informaticacentrum voor provinciebesturen, gemeenten en OCMW’s in Oost- en West-Vlaanderen. Sinds 2004 maken Cevi en Logins samen deel uit van ADINFO NV, waarvan NRB (Network Research Belgium) sinds september 2010 hoofdaandeelhouder is. Twee ADINFO-centra (Cevi en Logins) richten zich op de Vlaamse markt; het andere (Civadis) op het Franstalige gedeelte van België.

Met meer dan 200 professionele medewerkers en meer dan 45 jaar ervaring in ICT-ondersteuning heeft Cevi/Logins zich gespecialiseerd in het leveren van moderne en betrouwbare geïntegreerde systemen die uw organisatie automatiseren. Cevi/Logins is naast systeemintegrator een leverancier van totaaloplossingen: naast ICT-producten bieden we u ook een heel assortiment van diensten: opleiding, consultancy, analyse, advies, installatie, audit,…

Vertegenwoordiger algemene vergaderingGunther Vandekerckhove
Plaatsvervanger algemene vergaderingAnnie Jonckheere

Downloads

Naar top