Bestel vanaf 5 mei het exclusieve Richard Depoorter Wielertruitje

Gepubliceerd op donderdag 4 mei 2023 15.48 u.

2023 is Het Jaar van Richard: Ichtegem brengt het hele jaar hulde aan wielerlegende Richard Depoorter, die op 16 juni 2023, exact 75 jaar geleden overleed in Zwitserland.

Als blijvend aandenken aan Richard Depoorter brengen we een exclusief wielertruitje uit! Het zogenaamde Mondia-truitje waarin Richard Depoorter de Ronde van Zwitserland reed, staken we in een hedendaags jasje en kan vanaf vrijdag 5 mei besteld worden tegen de prijs van 50 euro. Een echt collectors item voor elke wielerliefhebber!

Het truitje bevat naast ‘Het Jaar van Richard-embleem’ op de achterzijde, een verwijzing naar de Belgische driekleur en de Zwitserse vlag op de mouwen. Ook het logo van de gemeente Ichtegem prijkt op de zijkanten.

Daarnaast plaatsten we #Poorterke 2023 op de borst. Poorterke was de roepnaam van Richard Depoorter en mocht voor ons niet ontbreken!

Praktisch

Het Richard Depoortertruitje kan tot en met 27 augustus 2023 besteld worden. Betaling van 50 euro gebeurt online.

Klik hier om het Richard Depoorter wielertruitje te bestellen!

Er zijn pasmodellen beschikbaar in het administratief centrum Eernegem voor wie twijfelt over de maat.

Er is geen stock van de truitjes voorzien. De bestellingen gebeuren in pre-order: bestellingen worden maandelijks gebundeld en daarna in productie gestoken. Een 8-tal weken na je bestelling zal je dus het wielertruitje ontvangen.

De dienst communicatie neemt na je bestelling contact op om de levertermijn te bespreken.