BEIblijver in een nieuw jasje

Gepubliceerd op vrijdag 6 januari 2023 16.09 u.

Het gemeentelijk infomagazine De BEIblijver zit in een nieuw jasje. Niet alleen de lay-out werd vernieuwd, ook de inhoud kreeg een grondige restyling zodat het echt een magazine voor en van de inwoners van Ichtegem, Eernegem en Bekegem geworden is.

Wie in Ichtegem, Eernegem of Bekegem woont, kreeg afgelopen week een compleet vernieuwde BEIblijver in de brievenbus.

In deze vernieuwde versie vind je vanaf nu ook leuke interviews, verhalen van inwoners en heel wat fotomateriaal terug. Het is een luchtig, vlot leesbaar magazine geworden met nog steeds veel aandacht voor belangrijk gemeentelijk nieuws. We sluiten elke editie ook af met een wedstrijd waarmee je een Ichtegembon ter waarde van 30 euro kan winnen.

UiTneembere UiTkalender

De meest opvallende wijziging zit in de UiTkalender. Vroeger vond je een opsomming van de activiteiten terug tussen alle andere artikels. Nu hebben we gekozen om een apart, uitneembaar boekje toe te voegen in het midden van de BEIblijver.

De UiTkalender is op die manier een magazine op zich, dat je makkelijk kan uitscheuren en bijhouden als je de BEIblijver uitgelezen hebt.

We bundelden er ook àlle activiteiten in, zo hoef je niet ver te zoeken naar het uitgebreide activiteitenaanbod van zowel de gemeente, als de verenigingen en zo mis je zeker geen enkel feestje!