Sportkamp Ichtegem - zomervakantie week 3

Wanneer

  • donderdag 18 juli 2024 van 09:00 tot 16:00 uur
  • vrijdag 19 juli 2024 van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie

Sporthal Eernegem
Bruggestraat 104 , 8480 Eernegem (Ichtegem)

Dit sportkamp gaat door in de sporthal van Ichtegem, waar we zowel van de binnen- als buitenterreinen gebruik kunnen maken. Er is opvang vanaf 8 uur 's morgens. Het eerste uur is er allerhande klein sport- en spelmateriaal voorhanden, vanaf 9u tot 16u krijgen de kinderen via een doorschuifsysteem verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 17u opvang. 

Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Je kan inschrijven voor één of meerdere dagen. 

Op deze sportkampen werken wij uitsluitend met gediplomeerde begeleiders en lesgevers zoals kleuterleid(st)ers, bachelors en masters lichamelijke opvoeding, initiators en gediplomeerde trainers. De deelnemers leren veel bij op één week want ze worden in kleine groepjes ingedeeld van een 14-tal deelnemers, waardoor een nauw contact ontstaat tussen het kind en de begeleider. 

Leeftijd

vanaf 3 tot 14 jaar
Naar top