Aankondigingsmogelijkheden

Wil je als vereniging gebruik maken van de gemeentelijke aankondigingsmogelijkheden voor jouw activiteit? Dat kan!

Aan de hand van het digitaal formulier onderaan deze pagina kun je de verschillende aankondigingsmogelijkheden in een keer aanvragen: de inschuifborden langs de invalswegen, de digitale schermen en de kalender van het gemeentelijke infomagazine. Aanvragen kan ten vroegste drie maanden vooraf. Lees zeker de afsprakennota na, deze bundelt alle communicatiekanalen van de gemeente in detail.

Inschuifborden

Na goedkeuring van je aanvraag breng je de borden zelf naar de werkplaats van de technische dienst. Wij zorgen voor de plaatsing. Na het evenement kom je de borden weer afhalen bij de technische dienst.

Werkplaats Eernegem
Bruggestraat 104, 8480 Eernegem
Verantwoordelijke: Steven Becquevort, ploegbaas.

De verenigingen staan zelf in voor de aanmaak en het stockeren van de borden. De afmetingen zijn 249 cm lang x 40 cm hoog. De dikte mag variĆ«ren tussen 10 en 14 mm. Er is 1 bord per activiteit per locatie toegelaten. 

Er zijn 7 locaties beschikbaar, je hoeft niet alle locaties te gebruiken als dat niet nodig is.

Digitale schermen

Op de digitale schermen op de markt van Eernegem en Ichtegem komt een kalender met activiteiten. Daarvoor gebruiken we de info van het ingevulde formulier. De activiteit wordt gepubliceerd op het scherm van de deelgemeente waar de activiteit plaatsvindt.

Kalender de BEIblijver

Hou voor opname in de kalender van de BEIblijver rekening met de deadline. Deze is steeds terug te vinden in de meest recente uitgave als uitneembare minibrochure in het gemeentelijke magazine.

Digitale UiTkalender

Via de UiTDatabank 'UiT in Vlaanderen' kun je al jouw activiteiten registreren. Op die manier komen ze op het algemeen overzicht van www.uitdatabank.be en worden ze ook automatisch toegevoegd aan de gemeentelijke website indien deze plaatsvinden op grondgebied Ichtegem.

Klik hier om je activiteit toe te voegen

Let op! We nemen de activiteiten die worden gepubliceerd op de UiTDatabank Vlaanderen niet rechtstreeks over in de kalender van de BEIblijver. Je dient je activiteit apart door te geven voor opname in het gemeentelijke infomagazine (zie hierboven).

Tijdelijke publiciteit en/of bewegwijzering langs de wegen

Je mag in het kader van bijvoorbeeld promotie voor een evenement, sportwedstrijd, je handelszaak, feest,... niet zomaar publiciteit of bewegwijzering langs de openbare weg plaatsen. 

Klik hier voor meer informatie

Naar top