Aankondigingsmogelijkheden

Wilt u als vereniging gebruik maken van de gemeentelijke aankondigingsmogelijkheden voor uw activiteit? Dat kan!

Vanaf nu kunt u met onderstaand formulier de verschillende aankondigingsmogelijkheden in 1x aanvragen: de inschuifborden langs de invalswegen, de digitale schermen en de kalender van het infoblad. Aanvragen kan ten vroegste drie maanden vooraf. Lees zeker de afsprakennota na, deze bundelt alle communicatiekanalen van de gemeente in detail.

Inschuifborden

Na goedkeuring van uw aanvraag brengt u de borden naar de werkplaats van de technische dienst. Wij zorgen voor de plaatsing. Na het evenement komt u de borden weer afhalen bij de technische dienst.

Werkplaats Ichtegem
Dokter Bruwierlaan 104
Verantwoordelijke: Werner Debruyne, ploegbaas.

Werkplaats Eernegem
Bruggestraat 104
Verantwoordelijke: Steven Becquevort, ploegbaas.

De verenigingen staan zelf in voor de aanmaak en het stockeren van de borden. De afmetingen zijn 249 cm lang x 40 cm hoog. De dikte mag variëren tussen 10 en 14 mm. Er is 1 bord per activiteit per locatie toegelaten. 

Er zijn 7 locaties beschikbaar, u hoeft niet alle locaties te gebruiken als dat niet nodig is.

Digitale schermen

Op de digitale schermen op de markt van Eernegem en Ichtegem komt een kalender met activiteiten. Daarvoor gebruiken we de info van het ingevulde formulier. De activiteit wordt gepubliceerd op het scherm van de deelgemeente waar de activiteit plaatsvindt.

Kalender de BEIblijver

Hou voor opname in de kalender van de BEIblijver rekening met de deadline. Deze is steeds terug te vinden in de meest recente uitgave op de binnenzijde van de cover.