Aangepaste dienstverlening

Safety first: jouw veiligheid en die van onze personeelsleden is van het allergrootste belang! Een mondmasker is verplicht in alle publieke gedeeltes van onze openbare gebouwen. Vergeet'm dus niet!

Hou steeds voldoende afstand van anderen als je een bezoek brengt aan één van onze diensten. Heb geduld en hou rekening met onderstaande afspraken:

Administratieve diensten werken op afspraak

Dienst Burgerzaken, Omgeving & Lokale economie

De diensten burgerzaken, omgeving & lokale economie werken op afspraak. Door het afsprakensysteem kunnen we ervoor zorgen dat burgers elkaar niet kruisen en we nemen voldoende tijd om alles te ontsmetten. 

Een afspraak maken is eenvoudig, bel ons via 059 34 11 20 of klik hier.

Telefonische bereikbaarheid via 059 34 11 20

Alle andere diensten zijn ook uitsluitend open op afspraak. Je kan ze elke werkdag contacteren van 8.30 tot 12 uur.

Extra aankoopplaatsen voor huisvuilzakken

Wie huisvuilzakken wil aankopen, kan hiervoor niet vrij in het gemeentehuis of administratief centrum terecht doordat we uitsluitend op afspraak werken. Maar geen nood, er zijn extra verkoopplaatsen! Bij verschillende lokale handelaars en winkeliers kan je hiervoor terecht.

Wil je als lokale handelaar ook huisvuilzakken aanbieden? Laat het ons weten via info@ichtegem.be of 059 34 11 20.

Bibliotheek

De beide bibliotheken zijn vrij toegankelijk. Er wordt wel gewerkt met een maximumaantal toegelaten bezoekers op hetzelfde moment. Wacht dus even geduldig je beurt af mocht het nodig zijn.

Recyclagepark

Het recyclagepark in Eernegem is open op:

  • Dinsdag, donderdag en vrijdag van 12 tot 17 uur
  • Woensdag van 9.30 tot 17 uur
  • Zaterdag van 9.30 tot 16 uur
  • Maandag en zondag gesloten

We werken met een maximumaantal wagens die tegelijkertijd op het park aanwezig mogen zijn. Heb dus geduld als je even moet wachten.

Dorpshuis De Ster

Het Lokaal Dienstencentrum is gesloten. Je kan de centrumleider elke voormiddag tijdens de week contacteren via 051 57 59 09 of dorpshuisdester@ichtegem.be.

Wijkpolitie

Het onthaal van de wijkpolitie is enkel open op afspraak. Bel hiervoor naar 059 34 05 60 of boek je afspraak eenvoudig digitaal via deze link. Bij dringende gevallen, contacteer steeds het nummer 101!