Ichtegem viert Sint-Maarten

Gepubliceerd op  zondag 22 okt 2023 om 08:36 uur

Van 3 tot en met 11 november vieren we Sint-Maarten in Ichtegem. Ontdek hier het volledige programma en mis geen enkele activiteit!

Op deze pagina kun je het volledige infoboekje over Sint-Maarten, een heuse aftelkalender en het deelnameformulier voor de etalage-actie downloaden en afprinten.

Nog tot en met donderdag 2 november
Etalage-actie: 'En we zingen en we springen'
Ga op pad langs de Ichtegemse etalages die versierd zijn voor Sint-Maarten en Piet. In elke etalage is een kinderliedje te vinden. Zoek jij uit in welke etalage welk liedje thuishoort?
Bezorg je volledig ingevuld formulier in de bib van Ichtegem. Prijsuitreiking na de Bietenstoet!
 Donderdag 2 november
Workshop Bieten snijden
Ter voorbereiding van de Bietenstoet kunnen alle kinderen deelnemen aan de gratis workshop bieten snijden. Je krijgt een gedeeltelijk uitgeholde biet die je van ogen, neus en mond moet voorzien en verder versieren.Inschrijven via ichtegem.gezinsbond.be 
Vrijdag 3 november
18.30 uur - tuin Huis Dekeyser
42ste Bietenstoet & volksfeest Sint-Maarten
De sprookjesachtige, geanimeerde Bietenstoet trekt voor de 42ste keer door de straten van Ichtegem. Na aankomst zorgen muziek en vuuracts voor show en spektakel. Wie wint dit jaar de mooist versierde biet of etalage? Lokale verenigingen zorgen opnieuw voor een heus smuldorp!
Zaterdag 4 november
13.30 - 14.30 en 15.30 uur
De sint leest voor in de bib.
Jij komt toch ook? Misschien brengt de sint wel iets lekkers mee voor jou...Klik hier voor meer informatie
Zondag 5 november
14 uur - GC De Ster Ichtegem
44ste Sint-Maartensfeest
Kinderfeest met tal van workshops: gekke kapsels, ballonplooien, glitter tattoos, Lego en Duplo-blokken, buttons, stokpaardje rijden... 
Ook Sint en Piet komen langs om snoep en geschenken uit te delen.Kinderen Gezinsbond ontvangen gratis snoep en een geschenk mits afgifte geschenkbon.
Kinderen niet-leden €10 (incl. zak snoep)
Zaterdag 9 december
start tussen 7 en 15 uur - sporthal Ichtegem
18de Sint-Maartenswandeltocht
Loopclub Presto organiseert voor de 18de keer de Sint-Maartenstocht, een wandeltocht met keuze uit afstanden van 4, 8, 10, 12, 16, 21 en 27 km. Deelnemen kost 1,50 euro voor leden van Wandelsport Vlaanderen, 3 euro voor niet-leden. Meer info via www.prestorun.be

Downloads

Thema's

Naar top