vrije tijd uitleendienst
Afdrukken

Procedure voor uitleendienst en zalenverhuur 

 

Aanvragen van uitleenmateriaal en zalenverhuur verlopen via de dienst cultuur. De dienst is te bereiken in het administratief centrum in Eernegem tijdens de openingsuren aan de balie, telefonisch tijdens de openingsuren op het nummer 059 34 11 41 en via uitleendienst@ichtegem.be.

 


 

Gemeentelijke uitleendienst feestmaterialen


Wens je materiaal te reserveren dan kan je hiervoor terecht in het administratief centrum bij de dienst cultuur tijdens de openingsuren. Eerst ga je na of het materiaal dat je wenst nog beschikbaar is.  Dit kan via bovenstaande contactgegevens.  Indien er hierop een positief antwoord komt, kom je als ontlener je contract ondertekenen.  De eventuele factuur wordt je na gebruik opgestuurd.

klik hier voor het AANVRAAGFORMULIER

klik hier voor het REGLEMENT uitleendienst

 

Is het materiaal van onze uitleendienst niet meer beschikbaar? Kijk dan zeker ook eens bij de Provinciale uitleendiensten. Hun contactgegevens vind je hier.


 

Gemeentelijke zalen De Ster (Ichtegem) en De Klokkenput (Eernegem)

 

klik hier voor de TARIEVEN

klik hier voor het AANVRAAGFORMULIER

klik hier voor het REGLEMENT

 

 

De Ster (Ichtegem)

 

Er is niemand meer aanwezig om de deur te openen of om dranken te bestellen. Gebruikers kunnen de sleutels afhalen in het gemeentehuis van Ichtegem (Dr. Bruwierplein) tijdens de openingsuren. 

In de vergaderlokalen staat een frigo waaruit drank kan genomen worden. Het gemeentebestuur zal de huurder een factuur sturen van de verbruikte drank samen met de huursom.

Voor het gebruik van de grote zaal gelden dezelfde regels voor de sleutels. De dranken moeten voor elke activiteit apart worden besteld. Ook hier volgt nadien een factuur van de huursom en de verbruikte dranken. 

 

De Klokkenput (Eernegem)

 

In de Klokkenput (het sportcentrum in Eernegem) kan de grote polyvalente zaal van vrijdag tot zondag worden gehuurd voor allerhande socio-culturele evenementen tot 670 personen.  Een uitschuifbare tribune van 360 zitjes is op aanvraag voor handen.  Bij de zaal hoort een foyer met bar.  Dranken worden door de huurder zelf voorzien.

De foyer kan op zichzelf worden gehuurd met of zonder barvoorzieningen.  Indien de barvoorzieningen er niet worden bij gehuurd dienen de dranken via de uitbater van de cafetaria te worden aangekocht.

 Behalve de projectiezaal (naast de cafetaria), die nu al kan worden afgehuurd, voorzien we in de toekomst ook nog enkele vergaderlokalen.  De dranken hier moeten worden afgenomen via de cafetariahouder.

 

 

 

Laatst aangepast op dinsdag 03 mei 2016 16:38
 
contact - uitleendienst

gemeentelijke uitleendienst Stationsstraat 1 8480 Ichtegem
t 059 34 11 41
uitleendienst@ichtegem.be

 

openingsuren

 

 ma   08.30-12.00
 di   08.30-12.00   16.00-19.00
 wo   08.30-12.00
 do   08.30-12.00
 vr   08.30-12.00   13.30-16.00

 

 
In de Kijker

webshop-indekijker

  

WEBSHOP

Online inschrijven voor
sportkampen,
lessenreeksen of
speelpleinactiviteiten?